Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

vent.skrue 4,2x9,5 elf sb 25

Fra 39,90

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Ventilasjonsskrue SB FAST Spesielt designet monteringsskrue til tynne plater, max 2x1,0 mm. Skruen har en redusert borspiss som gir mulighet til å krage opp materialet og dermed oppnå et tett og holdbart resultat i tynne plater. Skruen passer spesielt bra til montering av ventilasjonskanaler. 6-k hode med krysspor og borspiss. Overflatebehandling: Elforsinket. SB- forpakning

    Artikkelnr. 47623452
  • Dokumenter
Bygge terrasse - Alt du trenger å vite! Byggmakker

Bygge terrasse - Alt du trenger å vite!

16.02.2018

Terrassen og uterommet er det nye inne. Vi finner stadig flere måter å utnytte terrassen på slik at vi kan være ute selv når sola ikke står høyest på himmelen. En investering i en drømmeterrasse lønner seg alltid – både for sjelen og lommeboka.

Skrueguide til terrassen Byggmakker

Skrueguide til terrassen

17.06.2014

Det er flere ting du må ta hensyn til når du skal bygge terrasse. En av de viktigste er å velge riktig terrasseskrue ut fra hvor stor terrasse du skal snekre og i hvilket klima terrassen ligger. Men en terrasseskrue av høy kvalitet kan du være trygg på at terrassen din både blir penere og varer lenger. Vi hjelper deg å velge riktig skrue.

Verktøy, materialer og teknikker Byggmakker

Verktøy, materialer og teknikker

12.02.2013

Godt verktøy er halve jobben, sies det. Det vil alltid lønne seg å ha et lite utvalg av godt verktøy. Her får du også en innføring i noen grunnleggende teknikker og konstruksjoner.