Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

spiker nail impact

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

Fra 2 249,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Spikeren Nail Impact er en del av Norgips spikersystem og brukes for å feste ytterveggsprofiler med spikerpistol CNP75.1. Festingen med dette systemet gir en ergonomisk og rask montering. Spikeren består av en spiralrillet kropp som gir en rotasjon når spikeren penetrerer materialer. Spikeren er laget av herdet stål tilpasset for montering av profiler. Dette er en ballistisk spiker med dimensjoner 2,8 x 30 mm og korrosjonsklasse C2

    Artikkelnr. 51920752
  • Dokumenter
Det enkleste er pistol! Byggmakker

Det enkleste er pistol!

15.02.2018

Nå lanserer Norgips et revolusjonerende system for rask montering av ytterveggsprofiler med spiker i stedet for skruer.

Innføring i skruer, spiker og festeplugger Byggmakker

Innføring i skruer, spiker og festeplugger

12.02.2013

Hvilke festemidler du bør bruke til de ulike underlagene, er av og til gitt, av og til valgfritt. Det er ikke mulig å lage noen oversikt over alt som finnes, til det er tilbudet for stort. Vi skal her se litt på de mest aktuelle festemidlene for innendørs bruk.