StartsidenKassen

Vi lanserer nettbutikk!


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


Dette er en nyhet vi har gledet oss til å dele. Nå lanserer vi endelig nettbutikk på byggmakker.no. Det betyr at du kan klikke hjem varene du trenger, akkurat når det passer deg.

I en periode kjører Byggmakker bestillingene ut selv. Det gjør vi for å sikre våre ansatte trygghet og arbeid i en krevende tid. Vi leverer derfor ikke landsdekkende i første omgang – men bor du 45 minutter eller mindre unna et av våre varehus kan du bestille varer hjem fra den nye nettbutikken. Når situasjonen er normal igjen, leverer vi til alle landets kriker og kroker med Postnord.

Det må være kjørbar vei for lastebil helt frem til avtalt leveringssted slik at varene kan leveres uten forsinkelser. Om ikke annet er avtalt leveres varene inntil 2 meter fra lastebil. Da ses vi - babompibom.

Les mer om trygg og enkel handel hos Byggmakker her

Tid for forandring

Har du planlagt et prosjekt eller trenger noe å fylle dagene med?

Forandring fryder alltid! Vi har lageret fullt av varer i alle våre butikker og holde dørene åpne både fysisk og online for deg som trenger hjelp med små og store hjemmeprosjekter.

Chat med oss på byggmakker.no
Har du spørsmål om oppussing eller hat med prosjekter? Vårt ekspertpanel sitter parat for å hjelpe deg. Du finner oss i chat-symbolet nederst til høyre på siden.

 

Trenger du inspirasjon til ditt neste prosjekt?

Trygg og enkel handel hos Byggmakker Byggmakker

Trygg og enkel handel hos Byggmakker

27.03.2020

Planlegger du ditt neste prosjekt? Nå kan du velge om du vil handle i butikk, klikke og hente, eller få varene levert rett på døra.

Perfekt for proffer med mindre administrative ressurser Byggmakker

Perfekt for proffer med mindre administrative ressurser

15.02.2018

Muligheten til å sjekke priser døgnet rundt og skreddersydde lister for ulike byggeprosjekter gjør hverdagen enklere for Byggmester Kjølstad.