StartsidenKassen

Trygg og enkel handel hos Byggmakker

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Planlegger du ditt neste prosjekt? Nå kan du velge om du vil handle i butikk, klikke og hente, eller få varene levert rett på døra.

Vi er alle ansvarlige for å begrense smitten av COVID-19. I Byggmakker har vi gjort mange tiltak som gjør det trygt og enkelt å handle hos oss. På denne siden finner du alt du trenger å vite om tiltakene vi gjør og mulighetene du har som kunde.

Byggmakker følger alle råd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

Byggmakker følger alle råd fra nasjonale og lokale helsemyndigheter.

Les mer om tiltakene våre her.

Link

Få varene levert på døra

Det er endelig vår og høysesong for oppussing, hagearbeid og vårrengjøring.

For å gjøre jobben litt lettere, tilbyr Byggmakker hjemlevering av varer – uansett om du bare trenger en boks maling, gressklipper, nytt gulv eller byggevarer fra trelasten.

Vil du bestille varer med hjemlevering? Bestill i vår nettbutikk, eller kontakt din lokale Byggmakker, så hjelper vi deg med både bestilling og levering i løpet av 1-3 virkedager.

Det må være kjørbar vei for lastebil helt frem til avtalt leveringssted slik at varene kan leveres uten forsinkelser. Om ikke annet er avtalt leveres varene inntil 2 meter fra lastebil. Da ses vi - babompibom.

Klikk og hent

Vil du komme ekstra raskt i gang?

Du kan fremdeles handle direkte i våre butikker eller benytte deg av tjenesten Klikk og Hent. Da får du varene dine senest to timer senere.

Les mer om Klikk og Hent.

Vi lanserer nettbutikk!

Dette er en nyhet vi har gledet oss til å dele. Nå lanserer vi endelig nettbutikk på byggmakker.no. Det betyr at du kan klikke hjem varene du trenger, akkurat når det passer deg.

I en periode kjører Byggmakker bestillingene ut selv. Det gjør vi for å sikre våre ansatte trygghet og arbeid i en krevende tid. Vi leverer derfor ikke landsdekkende i første omgang – men bor du 45 minutter eller mindre unna et av våre varehus kan du bestille varer hjem fra den nye nettbutikken. Når situasjonen er normal igjen, leverer vi til alle landets kriker og kroker med Bring. Les mer her

Tid for forandring

Har du planlagt et prosjekt eller trenger noe å fylle dagene med?

Forandring fryder alltid! Vi har lageret fullt av varer i alle våre butikker og holde dørene åpne både fysisk og online for deg som trenger hjelp med små og store hjemmeprosjekter.

Chat med oss på byggmakker.no
Har du spørsmål om oppussing eller hat med prosjekter? Vårt ekspertpanel sitter parat for å hjelpe deg. Du finner oss i chat-symbolet nederst til høyre på siden.

 

Trenger du inspirasjon til ditt neste prosjekt?

Vi kjører alt du trenger til oppussingen hjem til deg Byggmakker

Vi kjører alt du trenger til oppussingen hjem til deg

18.12.2020

Skal du i gang med et stort eller lite oppussingsprosjekt? Nå kan du få hjemlevering av varene dine.

Planlegger du oppussing?  Dette kan du få gjort hjemme nå Byggmakker

Planlegger du oppussing? Dette kan du få gjort hjemme nå

03.04.2020

Våren er tid for oppussing, hagearbeid og uteprosjekter. Men hvilke oppgaver bør du prioritere akkurat nå – og hvilke forholdsregler bør du ta hjemme hos deg?

Disse jobbene trenger kunden fremdeles Byggmakker

Disse jobbene trenger kunden fremdeles

03.04.2020

Norge befinner seg i en krise som følge av koronaviruset, og stadig flere næringer blir nødt til å midlertidig lukke dørene. Regjeringen oppfordrer imidlertid folket til å ta tak i oppussingsprosjekter. Her er våre tips til hvilke jobber du trygt kan gjennomføre.

Nettbutikk Byggmakker

Nettbutikk

27.03.2020

I vår nettbutikk kan du enkelt klikke hjem varene du trenger, akkurat når det passer deg.