Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

norema kjøkken benkeplater

 

 • Produktinfo
 • En benkeplate må tåle vannsøl og røff bruk, og på mange måter er benkeplaten den mest utsatte delen av kjøkkenet. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Vi har mange benkeplater å velge mellom - finn den som passer ditt bruk aller best.

  Laminat
  Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent. Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks. aluminium eller ulike tresorter og utforminger. 
  Norema_Skuffebelysning.jpg

  Se benkeplater i laminat

  Kompaktlaminat
  Kompaktlaminat er en 10 mm tykk benkeplate som består av gjennomgående laminat. Ingen kjerne av spon eller andre materialer. Platen kan kappes og bearbeides som en vanlig laminatplate, også ved underliming av vask. Platen er homogen og gjennomfarget med synlige snittflater, kantlist er ikke nødvendig.
  Norema_Aspekt.jpg

  Se benkeplater i kompaktlaminat

  Heltre
  Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg. Heltre tilfører innredningen varme og lunhet og finnes i 30 og 40 mm tykkelse.
  Norema_Bardiskben rette.jpg

  Se benkeplater i heltre

  Naturstein og kompositt
  Naturstein og kompositt er slitesterke materialer som tåler røff behandling. Platene trenger ikke vedlikehold, kun vanlig rengjøring. Her ser du et utvalg av våre plater i naturstein og kompositt. Kompositt finnes i 12, 20 og 30 mm tykkelse. 
  Norema_stemning_barn_frokost_2013.jpg

  Se benkeplater i naturstein og kompositt

  Corian
  Corian® er et vakkert materiale. Spennende. Allsidig. uksuriøst. Fargerikt. Med Corian® får du et eksklusivt, slitesterkt og massivt innredningsmateriale. Det unike er at man kan gjøre de mest kompliserte former i ett stykke uten noen synlig skjøt.
  Det er enkelt å rengjøre, kan pusses opp og kan til og med repareres om du skulle være uheldig. Corian® varer lenge!
  Norema_Radius_hvit_eik.jpg

  Se benkeplater i corian