Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gasskomfyr elegance 53 cm rustfri

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 12 890,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Elegance-komfyrene er toppmodellene i vårt sortiment. De er utviklet for å gi optimal komfort for hytter med eller uten strøm. - Designet og produsert i Italia - Termostatstyrt gasstekeovn med grillelement - Fire kraftige gassbluss med 12 volt tenning - Praktisk glasslokk som kan brukes som ekstra arbeidsbenk - Ikke nødvendig med luftespalte på sidene Elegance-modellene er utstyrt med 4 kraftige gassbluss. Den termostatstyrte stekeovnen som er utstyrt med en spesiell varmefordeler vil gi deg en meget jevn varme. Grillelement gir i tilegg til grilling også mulighet til å veksle mellom over/undervarme. Det medfølgende glasslokket vil hindre fettsprut mot vegg under steking og gir dessuten ekstra benkeplass når komfyren ikke er i bruk. Elegance har justerbare ben, og kan bygges inn uten luftspalte. Elegance-komfyrene er utviklet og produsert i Italia, og innehar aller beste kvalitet. Gassregulator og glødepære kommer i tillegg. Effekt, bluss: 1000/1750/1750/3000 W Effekt, grillelement: 2000 W Effekt, stekeovn: 2650 W Farge: Rustfri Mål (H x B x D): 85-90 x 53 x 50 cm Vekt: 49 kg

    Artikkelnr. 26145128