Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

komfyrvakt innohome sgk4010 sølv

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Fra 6 190,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Komfyrvakt SGK410 er sikkerhetsproduktet for alle kjøkken. Den beskytter hjemmets mest brannutsatte område og tilpasser seg matlagingsvanene dine på en intelligent måte. Den gir også brukere som f.eks. er eldre, syke eller har læringsvansker en trygg løsning. SGK4010 benytter både sensorer for lednings- og strålingsvarme. Denne kombinasjonen gir ekstra trygghet. Den selvlærende teknologien gjør at komfyrvakten automatisk justeres iht. brukerens matlagingsvaner som bl.a. eliminerer falske alarmer. Automatisk feildiagnostisering gjør at den ikke trenger regelmessig vedlikehold/testing. Sensoren festes under avtrekkshetten eller på veggen uten behov for verktøy, kabler eller strømforsyning. Leveres komplett med sensor og styringenhet som kommuniserer trådløst. Styringsenhet tilkobles mellom komfyr og strømnettet. Denne bryter strømtilførselen ved alarm. Kan brukes til all elektriske komfyrer med 1fas 25A og blir levert ferdig parret. Komfyrvakt er påbudt i alle nye boliger og fritidsboliger. Kravet gjelder også for eksisterende boliger vis det legges opp ny kurs til komfyr. Oppfyller europeisk standard for komfyrvakt EN-50615.

    Artikkelnr. 56227515
Dette er årets kjøkkentrender! Byggmakker

Dette er årets kjøkkentrender!

17.08.2021

Det er få prosjekter i hjemmene våre vi investerer like mye tid og penger i som et nytt kjøkken. Og det er kanskje ikke så rart – kjøkkenet brukes mye, det skal være pent og praktisk, og helst vare i 20-30 år. Da er det viktig å velge kjøkkentrender som varer.

Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

08.08.2021

GRATIS MONTERING + reduserte priser på utvalgte hvitevarer. Gjelder i perioden 9. august - 2. oktober.

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.