Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

komfyrvakt innohome sgk4010 sølv

Fra 5 990,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Komfyrvakt SGK410 er sikkerhetsproduktet for alle kjøkken. Den beskytter hjemmets mest brannutsatte område og tilpasser seg matlagingsvanene dine på en intelligent måte. Den gir også brukere som f.eks. er eldre, syke eller har læringsvansker en trygg løsning. SGK4010 benytter både sensorer for lednings- og strålingsvarme. Denne kombinasjonen gir ekstra trygghet. Den selvlærende teknologien gjør at komfyrvakten automatisk justeres iht. brukerens matlagingsvaner som bl.a. eliminerer falske alarmer. Automatisk feildiagnostisering gjør at den ikke trenger regelmessig vedlikehold/testing. Sensoren festes under avtrekkshetten eller på veggen uten behov for verktøy, kabler eller strømforsyning. Leveres komplett med sensor og styringenhet som kommuniserer trådløst. Styringsenhet tilkobles mellom komfyr og strømnettet. Denne bryter strømtilførselen ved alarm. Kan brukes til all elektriske komfyrer med 1fas 25A og blir levert ferdig parret. Komfyrvakt er påbudt i alle nye boliger og fritidsboliger. Kravet gjelder også for eksisterende boliger vis det legges opp ny kurs til komfyr. Oppfyller europeisk standard for komfyrvakt EN-50615.

    Artikkelnr. 56227515
Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate  Byggmakker

Bytt stil på kjøkkenet med ny benkeplate

15.10.2020

Kjøkkenet er et av de dyreste rommene å pusse opp, men med enkle grep kan du endre stilen totalt på budsjett.

Spilevegg: Slik bygger du den selv  Byggmakker

Spilevegg: Slik bygger du den selv

01.07.2020

Den er en av de største interiørtrendene akkurat nå. I denne artikkelen finner du inspirasjonen og veiledningen du trenger for å bygge spilevegg både inne og ute.

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran Byggmakker

Hvordan lage utekjøkken med vask og vannkran

04.06.2020

Utekjøkken er en het hagetrend om dagen. Det å lage mat ute sammen med familie og venner prioriteres høyt. Snekker Niklas viser deg her hvordan du enkelt kan bygge et flott utekjøkken selv, og flytte matlagingen utendørs.