Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

komfyrvakt innohome sgk4010 sølv

Fra 6 190,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Komfyrvakt SGK410 er sikkerhetsproduktet for alle kjøkken. Den beskytter hjemmets mest brannutsatte område og tilpasser seg matlagingsvanene dine på en intelligent måte. Den gir også brukere som f.eks. er eldre, syke eller har læringsvansker en trygg løsning. SGK4010 benytter både sensorer for lednings- og strålingsvarme. Denne kombinasjonen gir ekstra trygghet. Den selvlærende teknologien gjør at komfyrvakten automatisk justeres iht. brukerens matlagingsvaner som bl.a. eliminerer falske alarmer. Automatisk feildiagnostisering gjør at den ikke trenger regelmessig vedlikehold/testing. Sensoren festes under avtrekkshetten eller på veggen uten behov for verktøy, kabler eller strømforsyning. Leveres komplett med sensor og styringenhet som kommuniserer trådløst. Styringsenhet tilkobles mellom komfyr og strømnettet. Denne bryter strømtilførselen ved alarm. Kan brukes til all elektriske komfyrer med 1fas 25A og blir levert ferdig parret. Komfyrvakt er påbudt i alle nye boliger og fritidsboliger. Kravet gjelder også for eksisterende boliger vis det legges opp ny kurs til komfyr. Oppfyller europeisk standard for komfyrvakt EN-50615.

    Artikkelnr. 56227515
Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

02.05.2021

25% på alle kjøkken fra Norema + reduserte priser på utvalgte hvitevarer. Gjelder i perioden 3.mai - 30.juni

Smartere oppussing Byggmakker

Smartere oppussing

09.03.2021

For å ta best mulig vare på våre hjem og hytter bør vi ta smarte valg og gode grep når vi pusser opp. Men hvordan gjør vi det? Les rådene som er utarbeidet av Direktoratet for byggkvalitet til hvordan du kan pusse opp smartere.

Bestill videomøte med vårt kjøkken team Byggmakker

Bestill videomøte med vårt kjøkken team

28.01.2021

Få kjøps-assistanse eller tegnetime hos våre erfarne kjøkkenkonsulenter. Vi møtes via video på mobilen eller PC'n din, så du kan trygt sitte hjemme og prate med oss i butikk hvor vi viser deg mulighetene.