norema kjøkken home aspekt


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

 • Produktinfo
 • Er du minimalist? Tilhenger av en ren, funksjonell stil med lyse, vennlige flater? Norema kjøkken Aspekt Hvit kan være kjøkkenet du leter etter. Elegante fronter med svakt avrundede kanter og hjørner skaper et delikat og fløyelsmykt uttrykk. Prisgunstig modell med store variasjonsmuligheter. Et kjøkken til å bli i godt humør av.

  Farge: Hvit: NCS S 1002-Y

   

  Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Norema kjøkkenskap finnes derfor i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder. Norema har 33 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre.

   

  Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!


  Artikkelnr. Norema-kjokken-Aspekt_1
Norema høstkampanje! Byggmakker

Norema høstkampanje!

14.08.2019

Nå har vi høstkampanje på alle våre kjøkkenmodeller fra Norema. Ta en tur innom din Byggmakker som forhandler Norema kjøkken og få et godt høsttilbud på ditt nye kjøkken.

Er kjøkkenet ditt klart for julen? Byggmakker

Er kjøkkenet ditt klart for julen?

19.11.2018

Kjøkkenet er det boligarealet som har ekspandert mest de siste 50 årene. Fra å være et avlukke for matlaging, har kjøkkenet vokst til å bli hjemmets ubestridte kose- og aktivitetssone. Mat er en av de viktigste tradisjonene i jula og det er også da vi lager mer krevende mat. Er kjøkkenet ditt klart for julehøytiden?

Slik velger du riktig benkeplate på kjøkkenet Byggmakker

Slik velger du riktig benkeplate på kjøkkenet

30.08.2018

Å velge benkeplate er et av de viktigste designvalgene du foretar når du velger kjøkkenløsning. Benkeplaten skal ikke bare se bra ut og matche kjøkkenstilen din, men det er viktig at den er laget av et materiale som passer din livsstil.