norema kjøkken home edel


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

 • Produktinfo
 • En tidløs og elegant front i herregårdsstil, med markert rettkantet profil og fylling i dører og skuffer (skuffer i 124 mm høyde har ingen fylling). Fåes i malt utførelse i flere delikate nyanser: Dis, hvit, kritthvit, lingrønn, lys grønn og lys grå produsert i MDF (Medium Density Fibreboard) og malt. Modellen finnes også i eik naturell, kritthvit eik og mørk grå eik. Disse er produsert i heltre.

  Last ned varefakta:

  - Edel hvit, lys grønn og lys grå (PDF)
  - Edel Eik (PDF)

   

  Farger:

  Dis: NCS S 2005-Y50R, glans 25 +/-5
  Hvit: NCS S 1002-Y, glans 35 +/-5
  Kritthvit: NCS S 0300-N, glans 25 +/-5
  Lingrønn: NCS S 2005-G10Y, glans 25 +/-5
  Lys grønn: NCS S 2005-G70Y, glans 25 +/-5
  Lys grå: NCS S 2500-N, glans 25 +/-5

   

  Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Norema kjøkkenskap finnes derfor i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder. Norema har 33 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre.

   

  Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!


  Artikkelnr. Norema-kjokken-Edel_1
Norema høstkampanje! Byggmakker

Norema høstkampanje!

14.08.2019

Nå har vi høstkampanje på alle våre kjøkkenmodeller fra Norema. Ta en tur innom din Byggmakker som forhandler Norema kjøkken og få et godt høsttilbud på ditt nye kjøkken.

Er kjøkkenet ditt klart for julen? Byggmakker

Er kjøkkenet ditt klart for julen?

19.11.2018

Kjøkkenet er det boligarealet som har ekspandert mest de siste 50 årene. Fra å være et avlukke for matlaging, har kjøkkenet vokst til å bli hjemmets ubestridte kose- og aktivitetssone. Mat er en av de viktigste tradisjonene i jula og det er også da vi lager mer krevende mat. Er kjøkkenet ditt klart for julehøytiden?

Slik velger du riktig benkeplate på kjøkkenet Byggmakker

Slik velger du riktig benkeplate på kjøkkenet

30.08.2018

Å velge benkeplate er et av de viktigste designvalgene du foretar når du velger kjøkkenløsning. Benkeplaten skal ikke bare se bra ut og matche kjøkkenstilen din, men det er viktig at den er laget av et materiale som passer din livsstil.