norema kjøkken home format


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 • Produktinfo
 • Norema kjøkken Format er et stilrent kjøkken som kjennetegnes av rettkantet front med flat ramme og fylling i dører og skuffer (skuffer i 124 mm høyde har ingen fylling). Nok en variasjonsvennlig modell som kan tilpasses ulike kjøkkenstiler, fra tradisjonsinteriører til mer moderne innredningsløsninger. Finnes i Hvit, Kritthvit, Lys grå og Eik. Med Noremas omfattende tilvalgsprogram av benkeplater, hvitevarer, kraner, vasker, avtrekkshetter m.m. er designmulighetene ubegrensede!

  Fargekoder:

  • Hvit: NCS S 1002-Y
  • Kritthvit: NCS S 0300-N
  • Lys grå: NCS S 2500-N

  Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Norema kjøkkenskap finnes derfor i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder. Norema har 33 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre.

  Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!


  Artikkelnr. Norema-kjokken-Format_1
Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.

Kjøkkeninnredning: Tre tidløse stiler som alltid fungerer Byggmakker

Kjøkkeninnredning: Tre tidløse stiler som alltid fungerer

03.12.2019

Det er smart å velge en tidløs kjøkkeninnredning som kan tilpasses etter trendbildet. Dette er våre favorittkjøkken.

Er kjøkkenet ditt klart for julen? Byggmakker

Er kjøkkenet ditt klart for julen?

19.11.2018

Kjøkkenet er det boligarealet som har ekspandert mest de siste 50 årene. Fra å være et avlukke for matlaging, har kjøkkenet vokst til å bli hjemmets ubestridte kose- og aktivitetssone. Mat er en av de viktigste tradisjonene i jula og det er også da vi lager mer krevende mat. Er kjøkkenet ditt klart for julehøytiden?