Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

norema kjøkken home format

 

 • Produktinfo
 • Norema kjøkken Format er et stilrent kjøkken som kjennetegnes av rettkantet front med flat ramme og fylling i dører og skuffer (skuffer i 124 mm høyde har ingen fylling). Nok en variasjonsvennlig modell som kan tilpasses ulike kjøkkenstiler, fra tradisjonsinteriører til mer moderne innredningsløsninger. Finnes i Hvit, Kritthvit, Lys grå og Eik. Med Noremas omfattende tilvalgsprogram av benkeplater, hvitevarer, kraner, vasker, avtrekkshetter m.m. er designmulighetene ubegrensede!

  Fargekoder:

  • Hvit: NCS S 1002-Y
  • Kritthvit: NCS S 0300-N
  • Lys grå: NCS S 2500-N

  Norema kjøkken kommer i alle slags former og størrelser. Norema kjøkkenskap finnes derfor i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder. Norema har 33 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom. Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre.

  Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!


  Artikkelnr. Norema-kjokken-Format_1
Dette er årets kjøkkentrender! Byggmakker

Dette er årets kjøkkentrender!

17.08.2021

Det er få prosjekter i hjemmene våre vi investerer like mye tid og penger i som et nytt kjøkken. Og det er kanskje ikke så rart – kjøkkenet brukes mye, det skal være pent og praktisk, og helst vare i 20-30 år. Da er det viktig å velge kjøkkentrender som varer.

Kjøkken kampanje - Norema Byggmakker

Kjøkken kampanje - Norema

08.08.2021

GRATIS MONTERING + reduserte priser på utvalgte hvitevarer. Gjelder i perioden 9. august - 2. oktober.

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing Byggmakker

Nytt kjøkken: Alt du trenger å vite om oppussing

11.12.2019

Planlegger du nytt kjøkken? Vi har laget en stor guide med inspirasjon og tips som forenkler prosessen fra planlegging til gjennomføring.