Komfyrvakt SE1000PP selvmontering - Opal

Installasjonsnormen NEK 400 krever installasjon av fastmontert komfyrvakt i alle nye elektriske anlegg på kjøkken. I eksisterende kjøkken er ikke komfyrvakt påbudt, men sterkt anbefalt.

Den trådløse komfyrvakten SE1000PP er et av markedets beste sikkerhetsprodukter ved bruk av komfyr og platetopp. Komfyrvakten består av en trådløs sensor som overvåker platetoppen og en komfyrstikkontakt som bryter strømmen.

Rask og enkel selvmontering

Sensoren er beregnet for montering fra 45 - 200 cm over platetopp, under ventilator, på vegg eller i tak, og festes enkelt med limpute eller skrue. Komfyrstikkontakten (strømavbryteren) plugges inn i din eksisterende 25 A komfyrstikkontakt og komfyren/platetoppen plugges deretter inn i komfyrvaktens stikkontakt.

Vegg- og takmontering av sensor

Enkelte plasseringer av varmesensoren krever ekstra montasjebrakett for at sensoren skal kunne se i riktig vinkel ned i grytene for å kunne måle temperaturen under matlaging. Dette er viktig for å sikre riktig funksjon.

Se videoen over eller denne monteringsanvisningen:
http://media.byggtjeneste.no/media/dokument/597947.

Forsikringsgodkjent prisvinner

Komfyrvakten har vunnet mange internasjonale priser for sine unike funksjoner, og er et trygt og sikkert valg. Den tilfredsstiller kravene i komfyrvaktstandarden

Komfyrvakt som står i stil med resten av kjøkkenet Byggmakker

Komfyrvakt som står i stil med resten av kjøkkenet

12.02.2019

Nesten halvparten av brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner. Med en integrert komfyrvakt på kjøkkenet eliminerer du den største enkeltårsaken til boligbrann i Norge.

Din aller beste beskyttelse mot kjøkkenbrann Byggmakker

Din aller beste beskyttelse mot kjøkkenbrann

13.02.2017

Kjøkkenviftene til RørosHetta har en innebygget, avansert komfyrvakt som gjør det tryggere å kokkelere for liten og stor. Har du ikke komfyrvakt fra før, er det kanskje på tide?