fugemasse acryl power flex hvit 300ml - bostik


 

Klar for den kalde fine tida?  Bjørkeved


 

  • Produktinfo
  • Akryl 820 Vannbasert. For tetning inne og ute. Pirkesikker. Kan overmales. Vannbasert akrylfugemasse for tetning innendørs. Pirkesikker. Kan overmales. DECO SEAL LATEX 825 Vannbasert, slipbar fugemasse/sparkel For inne- og utebruk Tetting av fuger og sprekker rundt dører og vinduer taklister og gulvsokler. Mini Seal 830 Transparent, vannbasert fugemasse. Hurtig overflatetørr. Går fra hvit til transparent under tørketiden. Akustikkfugemasse 835 for tetting ved for eksempel gipsplater på stendere og andre byggekonstruksjoner der lydkrav foreligger. Venti-Bond akryl 1600 For tetning av overlappskjøter i ventilasjonskanaler, vifterom, spirorør etc. Vannbasert. Aqua Seal er et akrylbasert tetningsmiddel. For tetning og forsegling av skjøter, for eksempel overgang mellom gulv- og veggmatrialer i våtrom. PVC- rørmansjetter i våtrom.

    Artikkelnr. 49566398
  • Dokumenter
Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Nå vil vi ha spa hjemme Byggmakker

Nå vil vi ha spa hjemme

10.12.2018

Kanskje er det tidsklemma, småbarnsliv eller overtrening som er årsakene. Men trenden er klar: Nordmenn bruker stadig mer penger på innrette baderommet som et avslappende spa.

Skandinavisk stil på badet Byggmakker

Skandinavisk stil på badet

22.03.2018

Nøytrale farger kombinert med tidløst design vil alltid være en klassiker. Formgivning og funksjon går hånd i hånd i den nyeste møbelserien DK fra Svedbergs.