fugemasse acryl power flex hvit 300ml - bostik

  • Produktinfo
  • Akryl 820 Vannbasert. For tetning inne og ute. Pirkesikker. Kan overmales. Vannbasert akrylfugemasse for tetning innendørs. Pirkesikker. Kan overmales. DECO SEAL LATEX 825 Vannbasert, slipbar fugemasse/sparkel For inne- og utebruk Tetting av fuger og sprekker rundt dører og vinduer taklister og gulvsokler. Mini Seal 830 Transparent, vannbasert fugemasse. Hurtig overflatetørr. Går fra hvit til transparent under tørketiden. Akustikkfugemasse 835 for tetting ved for eksempel gipsplater på stendere og andre byggekonstruksjoner der lydkrav foreligger. Venti-Bond akryl 1600 For tetning av overlappskjøter i ventilasjonskanaler, vifterom, spirorør etc. Vannbasert. Aqua Seal er et akrylbasert tetningsmiddel. For tetning og forsegling av skjøter, for eksempel overgang mellom gulv- og veggmatrialer i våtrom. PVC- rørmansjetter i våtrom.

    Artikkelnr. 49566398
  • Dokumenter
Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Nå vil vi ha spa hjemme Byggmakker

Nå vil vi ha spa hjemme

10.12.2018

Kanskje er det tidsklemma, småbarnsliv eller overtrening som er årsakene. Men trenden er klar: Nordmenn bruker stadig mer penger på innrette baderommet som et avslappende spa.