fugeskum allseason multicap 750ml - bostik

  • Gir en utmerket varme - og lydisolering.
  • Helårsprodukt – Bruk ned til -10°C.
  • Bidrar til godt innemiljø – M1-klassifisert og luktfri.

Fra 149,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Nye Foam All Season finnes nå med kombiventil for applisering med pistol eller håndholdt påføring. Det er hurtigtørkende og fungerer i temperaturer på ned til -10˚C. Bostik Foam All Season oppfyller innendørskravene til M1-klassifisering. Bostik har ytterligere forbedret miljøprofilen på alle skumprodukter ved å fjerne det mykgjørende klorparafinet. Vårt nye skum gir bedre kontroll under påføring og minsker etterekspanderingen. Du kan forvente at skummet blir overflatetørt etter 10-12 minutter– en forbedring som redusererventetiden på ditt prosjekt. Beregnet for tetting og isolering i hus, båter, husvogner etc. Mellom karm/ vegg, vegg/gulv, tak samt ved rørgjennomganger. Ved påføring vil skummet ekspandere kraftig og danne et halv- hardt fyllstoff. Skummet har i herdet tilstand hovedsakelig lukkede celler, og gir en utmerket varme - og lydisolering.

    Artikkelnr. 49606832
  • Dokumenter
Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!

Nå vil vi ha spa hjemme Byggmakker

Nå vil vi ha spa hjemme

10.12.2018

Kanskje er det tidsklemma, småbarnsliv eller overtrening som er årsakene. Men trenden er klar: Nordmenn bruker stadig mer penger på innrette baderommet som et avslappende spa.