veggsparkel multi filler 250 ml


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

  • Produktinfo
  • Gips v28 Gipsbasert, plastforsterket sparkel, som blandes med vann. For sparkling av betong, lettbetong, puss, gipsplater og reparasjoner av skader inne. Herder hurtig og kan påføres i tykke sjikt uten å krympe, lettslipt. BOSTIK VÅTROMSPARKEL LV Er velegnet for sparkling av puss, betong, lettbetong og gipsplater. Har en meget god vedheft. Gir minimalt med kryp. BOSTIK LETT HÅNDSPARKEL LH Er et lettbearbeidlig håndsparkel med høy fyllevne. Er godt egnet for skjøt- og bred- sparkling av puss betong, lettbetong og plater innendørs. Kan ogsp brukes til strimling av plateskjøter. BOSTIK FINSPARKEL F Er et ferdigblandet, finkornet veggsparfritt for forurensinger. Finsparkel er godt egnet for bredsparkling, sparkling av gipsplateskjøter, tapetskjøter og reprasjoner. BOSTIK LETTSPARKEL-FIN LF Er et finkornet håndsparkel med høy fyllevne. Er godt egnet for bredsparkling,sparkling av gipsplateskjøter, tapetskjøter og reprasjoner. BOSTIK LETTSPARKEL-GROV LG Er et grovkornet håndsparkel med ekstra høy fyllevne og vedhefter. Er egnet for sparkling av mur og pussede flater, teglvegger etc. og for reprasjoner av skader og hulrom innendørs i tørre rom. BOSTIK HURTIGSPARKEL Ekstra hurtigtørkende akrylsparkel. For sparkling og tetting av sprekker i tre og lignende matrialer inne og ute. Ved utvendig bruk bør det males. BOSTIK SNEKKERSPARKEL en ferdigblandet, meget finkornet akrylatsparkel. For sparkling av spikerhull, sprekker i tre og annet trearbeide inne. Har meget god vedheft og er lett slipbar. Kan brukes til bredsparkling på større flater. BOSTIK SPRUTSPARKEL-TØRRE ROM Er velegnet for bredsparkling av puss, betong, lettbetong og plater innendørs i tørre rom. Ferdigblandet sprutsparkel.Kan også brukes til håndsparkling. Påføring ved tempraturer under +5 grader er ikke anbefalt. BOSTIK UNIVERSAL FILLER Universal Filler er en hvit, permanent fleksibel akrylfugemasse/sparkel. Tar opp mindre bevegelser uten å sprekke. Beregnet for fylling av sprekker og fuger i tre, betong, tegl, gips, malte flater, metall etc. inne og ute. Ved utvendig bruk bør flaten overmales. BOSTIK MULTI FILLER Multi Filler er et hurtigtørkende reprasjonsmasse/sparkel med ekstra høy fylleevne.For sparkling og reprasjoner av skader på de fleste matrialer, som f.eks betong, sten, tegl, gips, tre og lignende inne og ute. Ved utvendig bruk bør flaten overmales. Veggsparkel Duo: Kombinasjonssparkel av Lett hånd og Lett fin. Lett å pøføre. Høy fyllevne. Finer sluttfinish overflate. Lettslipt. Reparasjon opp til 6 mm skikt. Farge som passer bedre til gipsplaten.

    Artikkelnr. 23618853
  • Dokumenter
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!