Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

brannfugemasse firebond pressure

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

 • Firebond Pressure Seal+ - overmalbar
 • Ekspanderende akryl ved brann 6-7 x volum
 • Miljøgodkjent M1 - vannløselig
 • tettning rundt rørgjennomføringer og kabel
 • 10% fleksiblitet
 • Produktinfo
 • Pressure Seal+ er en vannbasert akrylbrannfugemasse som i brannforhold ekspanderer under høyt trykk for å tette åpninger i brannseparerende konstruksjoner rundt mindre gjennomføringer av plastrør (inkludert MLCP-rør), metallrør og bunter av kabler i standardtype. Uavhengig testet i henhold til EN 1366-3: 2009 og gir opptil 4 timers brannmotstand i de testede materialkombinasjonene sammen med anvist branntetting. Brannytelse klassifisert i henhold til EN 13501-2. Produktet er en del av et produktsystem som er dokumentert og testet i henhold til ETAG 026 del 2 og og CE-merket for bruk som brannfugemasse. Systemet er også sertifisert av UL (Underwriter Laboratory). Rådfør alltid med Bostiks samling av testede konstruksjoner før du bruker produktene. Produktet inneholder ingen miljøskadelige stoffer eller ftalater, og er innemiljøklassifisert i henhold til M1-krav. 10 % fleksibilitet, overmalbar, M1 miljøgodkjent. Ekspanderer ca 6-7 ganger sin egen mengde ved brann.

  Artikkelnr. 53400616
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Emballasje Patron
  Farge Annet
  Modell / utførelse Acrylbasert
 • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.