Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

brannfugeskum firebond foam seal+

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Egnet for fuging mot underlag som betong, lettbetong og mur
 • Brukstemperatur: +5°C til +30°C

Fra 399,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Brannhemmende 1-komponents pistolskum opptil 4 timer/EI 240 brannmotstand. Uavhengig testet i henhold til EN 1366-3: 2009 og EN 1366-4: 2006 og gir opptil 4 timer brannmotstand i de testede materialkombinasjonene. Brannytelse klassifisert i henhold til EN 13501-2. Produktet er en del av et produktsystem som er dokumentert og testet i henhold til ETAG 026 (del 2 og 3) og CE-merket for bruk som brannfugeskum. Systemet er også sertifisert av UL (Underwriter Laboratory). For tetting av lineære ledd i vegg, for eksempel karm/vegg ved montering av vinduer og dører eller rundt kabler og rør. Egnet for liming mot underlag som betong, lettbetong og murverk. For informasjon om utforming av ledd, forskjellige brannklasser og sertifisering, se Bostiks hjemmeside. I herdet tilstand har skummet hovedsakelig lukkede celler og gir utmerket varme- og lydisolasjon. Trenger fukt for ekspansjon. 1 komponent brannskum til pistol.

  Artikkelnr. 53400756
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Emballasje Flaske
  Farge Annet
  Modell / utførelse Annet
 • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.