Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

brannvern elboks enkel pds

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 429,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • FireStop Elboksvern "PDS"brukes for å opprettholde takets brannklassifisering når du installerer innfelt lys. Når et hull lages i eksisterende tak påvirkes integriteten i konstruksjonen og overstyrer brannkravene. Produktet har også gode isolerende egenskaper som er av stor betydning. Firestop "PDS" består av et grafittmateriale som er formet som en hette, for å passe over den innfelte downlights bakside. Ved en eventuell brann ekspanderer grafittmaterialet og stenger/lukker åpningen, for å hindre at varme og flammer skal trenge gjennom.

    Artikkelnr. 50743420
  • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.