Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fugem simson isr 70-03 hvit 0,290ml

Fra 169,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Simson ISR 70-03 er en god kompromiss mellom et lim og en fugemasse. Simson ISR 70-03 er egnet for elastiske konstruksjonsfuger som også krever stor styrke. BRUKSOMRÅDE Elastiske lim- og tetningsfuger i f.eks buss-, campingvogn-tog- og lastebilproduksjon Liming og tetting av soltak Liming av tak på busser, tog og lastebiler Liming av hjørneprofiler av aluminium eller polyester i trailerkonstruksjoner Liming av polyesterdeler på metallramme konstruksjoner Liming av ulike gulvsystem Tetting av sveisefuger

    Artikkelnr. 43119746
  • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Skal du pusse opp et lite bad? Byggmakker

Skal du pusse opp et lite bad?

31.10.2019

Få maksimalt ut av minimal plass! Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.