Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fugem simson isr 70-03 svart 0,290

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Se vår sommer kampanje her!

 

 

 • Produktinfo
 • Industri fugemasse Simson ISR 70-03 0,29 l svart er en god kompromiss mellom et lim og en fugemasse. Simson ISR 70-03 er egnet for elastiske konstruksjonsfuger som også krever stor styrke. BRUKSOMRÅDE Elastiske lim- og tetningsfuger i f.eks buss-, campingvogn-tog- og lastebilproduksjon Liming og tetting av soltak Liming av tak på busser, tog og lastebiler Liming av hjørneprofiler av aluminium eller polyester i trailerkonstruksjoner Liming av polyesterdeler på metallramme konstruksjoner Liming av ulike gulvsystem Tetting av sveisefuger

  Artikkelnr. 42403737
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Emballasje Patron
  Farge Svart
  Modell / utførelse Annet
 • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.