Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fugemasse maxi bond seal - bostik

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Produktinfo
  • Praktisk for alle hobbysnekkere og håndverkere - fugemasse og monteringslim i ett produkt! Maxi Bond Seal fra Bostik er et enestående universalprodukt som fuger og limer de fleste materialtyper innen tre, betong, gips, metall, naturstein og glass - på både tørre og fuktige underlag, både inne og ute samt våtrom. Med direkte monteringshugg på 50 kg/kvm blir monteringsarbeidet lett og smidig og dessuten har Maxi Bond Seal en sluttstyrke på 280 tonn/kvm. Maxi Bond Seal er tilgjengelig i 7 farger og er overmalbar med de fleste malingstypene. Produktet er fri for løsemiddel og godkjent i henhold til M1-miljømerket og Breeam-NOR sertifisering.
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.