Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

fugemasse maxi bond seal - bostik

  • Produktinfo
  • Praktisk for alle hobbysnekkere og håndverkere - fugemasse og monteringslim i ett produkt! Maxi Bond Seal fra Bostik er et enestående universalprodukt som fuger og limer de fleste materialtyper innen tre, betong, gips, metall, naturstein og glass - på både tørre og fuktige underlag, både inne og ute samt våtrom. Med direkte monteringshugg på 50 kg/kvm blir monteringsarbeidet lett og smidig og dessuten har Maxi Bond Seal en sluttstyrke på 280 tonn/kvm. Maxi Bond Seal er tilgjengelig i 7 farger og er overmalbar med de fleste malingstypene. Produktet er fri for løsemiddel og godkjent i henhold til M1-miljømerket og Breeam-NOR sertifisering.
Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.