Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

remse habito flex 83 30 m

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Fra 1 449,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • NO-COAT FLEXIBLE CORNER 30 M er en hjørnelist på rull som kan brettes til ønsket vinkel. Passer til innvendige og utvendige hjørner på gips, betong, duk og malte overflater. Produktet er oppbygd av papir og en ekstra kraftig polymerkjerne. Den er formstabil og påvirkes ikke av temperatur- eller fuktvariasjoner. NO-COAT FLEXIBLE CORNER 30 M skal festes i sparkel, bruk Dalapro Joint for best resultat, sparkle over et siste lag med Dalapro Nova. Fram og bakside har et tettfibret spesialpapir som er utformet for å gi best mulig heft til sparkel. Sammen med sparklet gir produktet perfekte hjørner og skaper de beste forutsetningene for maling eller tapetsering. For best resultat, bruk tilbehøret ved montering.

    Artikkelnr. 52948518
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.