Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

skumlim foamtack 750 ml pro

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Et ferdigblandet alternativ til mørtel
 • Erstatter opptil 25 kg tørrbetong
 • Høy isolasjonsevne, både temperatur og lyd
 • Kan belastes etter 60 minutter
 • Herdet skum kan overmales og pusses

Fra 339,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Skumlim for rask og effektiv liming av murblokker og gips-, isopor- og panelplater, som også brukes på byggematerialer som murstein, naturstein, trelister m.m. En boks FOAMTACK forenkler monteringsarbeid da den erstatter opptil 25 kg med tørrbetong. Den er et naturlig førstevalg når arbeidstid, herdetid, holdbarhet og isolasjonsevne er viktige faktorer, samt kriterer for godt inneklima da FOAMTACK tilfredsstiller emisjonskravene til BREEAM-NOR. Den kan belastes og bearbeides etter 30 minutter (60 minutter anbefales ved tung belastning). FOAMTACK er fyllende, i motsetning til kollapsende, og med svært lav etterekspansjon gir den nøyaktig fylling av hulrom rundt trekkerør og koblingsbokser, samt dører og vinduer, mens fraværet av trykk sikrer at dør-, og vinduskarmer ikke blir skadet under herding. Den har høy motstandsdyktighet mot kjemikalier, vann og råte, og er temperaturbestandig fra -65 °C og opp til + 130 °C (kortvarig). Høy isolasjonsevne tetter både kuldebroer og støy (opptil 60 dB).

  Artikkelnr. 56107781
 • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.