Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sparkel scotte r 12l

Beckers

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

 • Lettslipt og gir et ekstra jevnt resultat
 • Stor fyllevne
 • Lett å påføre og fordele med rulle

Fra 619,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Scotte R Sparkel er en smidig rullesparkel for skjøter og bredsparkling av vegger og tak innendørs. Den smidige konsistensen gjør at den er meget lett å påføre og fordele på overflaten med en rull. Scotte R Sparkel egner seg både til skjøtesparkling med papirremse, og til bredsparkling på de fleste overflater som gips, betong, glassfiberstrie o.l. Tørketid og slipbarhet er avhengig av underlag, sjikttykkelse, temperatur og luftfuktighet. Forbruk ved 1mm tykkelse: 0,3 liter pr. m2 ved skjøtesparkling og 2 liter pr. m2 ved bredsparkling.

  Artikkelnr. 47415703
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Bearbeidingsmetode Manuelt
  Behøver skjøteremse Nei
  Egnet for utendørsbruk Nei
  Emballasje Bøtte
  Farge Grå
  Modell / utførelse Pasta
 • Dokumenter
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.