Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

sparkel scotte rg 12l

Beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Ferdigblandet rullesparkel
 • Meget stor fyllevne
 • Meget lett å påføre og fordele

Fra 949,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Scotte RG er en ferdigblandet, smidig og grovkornet rullsparkel for bredsparkling i tykke lag på puss, betong, lettbetong og platemateriale innendørs. Sparkelen er meget lett å applisere og fordele ut over overflaten med en rull. Scotte RG har en meget god fyllevne og oppfyller kravene til CE-merking i henhold til EN 15824. Kan slipes og overmales etter ca. 12 timer. Forbruk: ca. 1 liter pr. m2 ved 1mm lagtykkelse.

  Artikkelnr. 51532838
 • Tekniske data
 • Fysiske egenskaper
  Tørketid 180 min
Dette er baderomstrendene i 2021 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2021

01.02.2021

Mørke fliser, geometriske former og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de eksklusive stilene uten å bruke en formue.

Dette er baderomstrendene i 2020 Byggmakker

Dette er baderomstrendene i 2020

09.06.2020

Marmor og naturstein er store baderomstrender akkurat nå. Les videre og finn ut hvordan du kan gjenskape de fineste stilene uten å bruke en formue.

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.