vegglim trio proff 15 l hernia


Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

Fra 439,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • HERNIA PVP VARIANT For glassfiberstrie og akrylstrukturtapeter med papir bakside, vinyltapeter med bakside av papir, polyester, glassfiber og tekstil. Beregnet for tørre rom. HERNIA PVP EKSTRA LIM For glassfiber, vinyl og tekstiltapeter med papir bakside, jute og lignende i tørr rom. Underlaget kan være sugende som sponplater, gipsplater m.m. eller tette som malte flater. HERNIA KP 4 VÅTROMSLIM For våtromstapeter, glassfiber og lignende samt vinyl mot vinyl i våtrom. Underlaget kan være sugende som sponplater, gipsplater m.m. eller tette som malte flater og vinyl. HERNIA TAPETKLISTER Tapetklister i pulverform basert på syntetisk stivelse til oppsetting av papir og vinyltapeter i tørre rom. HERNIA TAPETKLISTER CELLULOSE/PVA Cellulose/PVA basert tapetklister for oppsetting av papirtapeter i tørre rom. Kan også brukes til pappmatch og limfarger. HERNIA 1870 TAPETLIM Ferdigblandet klister på stivelsebasis med konsistens som er spesielt tilpasset påføring for hånd. For oppsetting av papirtapeter. Kan ikke benyttes ved tapesering på malte flater. BOSTIK VEVLIM For glassfiber, vinyl og tekstiltapeter med papir bakside, jute og lignende i tørr rom. Underlaget kan være sugende som sponplater, gipsplater m.m. eller tette som malte flater HERNIA PVP SUPER VEVLIM For bruk i tørre rom, til oppsetting av Tekstiltapeter , vinyltapeter og akrylstruktur med bakside av papir, polyester etc. for glassfibervev, miljøtapet og akrylstrukturtapeter med bakside av papir eller non woven. Kan påføres med sprøyte. Egner seg meget godt til tyngre tapeter.god klebeevne og lang monteringstid. HERNIA TRIO for Non-Woven, papir og glassfiberstrie

    Artikkelnr. 44109845
  • Dokumenter
Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk  Byggmakker

Inspirasjon til baderommet: Velg mørkt og minimalistisk

25.02.2020

Planlegger du å fornye badet? Mørke detaljer gir badet et sofistikert uttrykk og kan kombineres med alle farger. Les videre og se hvordan du kan gi badet ditt en smart og tidløs oppgradering.

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass  Byggmakker

Bad: Få maksimalt ut av minimal plass

31.10.2019

Har du et lite bad som skal fornyes? Med smarte løsninger får du plass til både badekar, helfigurspeil og spadusj.

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk Byggmakker

Dette fikser du: Oppgrader badet ditt uten fagfolk

26.08.2019

Mange drømmer om et nytt baderom, men stopper opp når de ser hva det koster å renovere. Med disse enkle rådene kan du derimot oppgradere deler av badet ditt selv – rimelig, enkelt og stilfullt!