maling elegant vegg matt hvit 3l pose - beckers

Beckers

Fra 479,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Denne gang i pose. Med praktisk håndtak, enkelt og åpne og lukke med skrukork,lett og helle av,lett og kaste i plast retur container.ette å påføre, tørker raskt og gir en slitesterk overflate. For de fleste underlag. Elegant Veggmaling Matt har en glans som passer bra i stuer, soverom og lignende. Den er velegnet til bruk på for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber- og gipsplater, vev, tapet og tidligere malte eller umalte overflater. Elegant Veggmaling inneholder ikke organiske løsningsmidler og filmdannere og lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Den gir en jevn kornethet, tørker raskt og kan overmales etter cirka 3 timer. Husk at en matt maling er mer ømfintlig for riper, tørking med våt klut, mekanisk slitasje (oppglansing) flekkforbedring enn maling med høyere glans.

    Artikkelnr. 50763118
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.