Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers snickerisparkel 0,2l

Beckers
  • Jevner ut skader og ujevnheter
  • Gode feste-egenskaper og hurtigtørkende
  • Bærer grunning og dekkmaling meget godt
  • Produktinfo
  • Beckers Snickerisparkel er en glansfri, vannbasert latexsparkel beregnet til utfylling, flekk- og helsparkling på snekkerarbeid og møbler innendørs. Kan også benyttes på grunnede ståldører. Snickerisparkel tørker raskt og lukter ubetydelig ved sparkling og tørking. Snickerisparkel hefter godt på de fleste typer materiale, og bærer grunning og dekkmaling godt. Kan slipes og overmales etter 1 time. Forbruk: 1L/m2 ved 1mm tykkelse.

    Artikkelnr. 49620442
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.