Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

beckers sparkel medium 0,4l

Beckers
  • Passer de fleste sparkeljobbene
  • Svært lett å sparkle og slipe
  • Gir godt grunnlag for maling og tapetsering
  • Produktinfo
  • Gjør oppussingen enklere. Beckers Sparkel Medium er en mellomkornet sparkel som kan brukes på de fleste underlag. Sparkelen er godt egnet til skjøter og bredsparkling, men er også godt egnet til andre sparkelarbeider. Det er lett å sparkle og lett å slipe. Sparkle med Sparkel Medium før du tapetserer eller maler veggene. Du kommer ikke til å angre! Klebefri etter ca. 3 timer - kan slipes og overmales etter 7-10 timer. Forbruk: ca. 1 liter pr. m2 ved 1mm tykkelse.

    Artikkelnr. 50546652
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.