Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

decor metall gull 0,5l

Beckers
  • Gir en overflate med lekker metallglans
  • Kan brekkes i flere farger
  • Vaskbar
  • Produktinfo
  • Lys opp tilværelsen med Decor Metall Decor Metall er en halvblank vanntynnbar grunning- og dekkmaling med høy kvalitet til bruk innendørs. Malingen finnes som gull eller sølv men kan brekkes om til mange andre farger. Gjør hjemmet ditt unikt med detaljer, møbler, vegger og tak malt farge som gir en vakker metallisk og vaskbar overflate. Klebefri etter ca. 4 timer - kan overmales etter 12 timer. Forbruk: 8 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 30117733
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.