Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling elegant aqua halvblank base c 3l

Beckers
  • Suveren maling til panel og list.
  • En lakkmaling av høy kvalitet.
  • Lukter lite.
  • Produktinfo
  • En lakkmaling av høy kvalitet for møbler og snekkerarbeid innendørs. Hovedsakelig beregnet på bruk til snekkerarbeid og møbler, både ved ny- og gjenmaling. Den gulner ikke og hefter meget godt til overflater som tidligere er malt med olje- eller alkydmaling, og lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Lett å male med og gir en vakker overflate. Kan benyttes både som grunnings- og dekkmaling. Vanntynnbar. Overmalingsbar etter 8 timer. Overflatetørr etter ca. 4 timer. Forbruk 8-10 kvm/liter og behandling.

    Artikkelnr. 30233902
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.