Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

elegant aqua bl base a 047l

Beckers

Fra 70,50

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Elegant Aqua er en vannfortynnet akrylbasert maling til bruk på lister, panel, dører, møbler etc.Gulner ikke og hefter godt til de fleste underlag. Gir en jevn overflate uten striper. Levers i ulike glanser. Forbruk ca. 8-10 m2 per liter. Påføres med syntetpensel eller rulle i fyldige strøk. Gjennomtørr etter ca. 16 timer. Kan blandes i alle farger. For best resultat grunnes underlaget med Elegant Aqua Grunning

    Artikkelnr. 30233985
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.