Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling elegant max base a 1 l

Beckers

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

Kampanjedager! Se alle våre tilbud her.

 

 

Denne varen er svanemerket
  • Akrylmaling, dekker godt og er lett å påføre.
  • Tåler stor mekanisk slitasje og er vaskbar.

Fra 179,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Beckers Elegant Max er en silkematt, vannfortynnbar akrylatmaling med høy dekkevne. Den gir en lav, myk struktur med god vaskbarhet. Og med sin meget gode vedheft til underlag som tidligere er behandlet med lateks eller alkyd, egner den seg særdeles godt til om- og reparasjonsmaling. Brukes f.eks. i kjøkken, hverdagsrom, haller, kontorer og trappeoppganger m.m. Fargen er matt, og malingen er overflatetørr etter 30 minutter, overmalingsbar etter ca. 3 timer, og antatt forbruk ligger på ca. 6-8 kvm/liter.

    Artikkelnr. 44679346
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.