Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

elegant tak 10 hvit 3l

Beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Helmatt dekkmaling av høyeste kvalitet
  • Gulner ikke ved aldring.
  • Meget gode vedheft til de fleste underlag som tidligere er malt med lateks- eller alkydmaling.

Fra 287,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Helmatt dekkmaling av høyeste kvalitet for de fleste tak. Gir en vakker hvit, jevn og helmatt overflate. Lett å male og spruter minimalt ved rullpåføring. Elegant Takmaling er velegnet på fleste typer takmateriale som for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, tre-, fiber- og gipsplater samt tidligere malte overflater. Elegant Takmaling har en ubetydelig lukt ved maling og under tørking. Den gulner ikke ved aldring. Den gir en helmatt overflate med lav kornethet uten skjolder. Den tørker raskt og har god dekkeevne.

    Artikkelnr. 30117717
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.