Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

elegant vegg (20) c-base 2,7l

Beckers

Fra 389,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Lateksmaling av høy kvalitet for vegger og tak innendørs. Lett å male med og gir en halvmatt, avtørkbar overflate. Har en godt avpasset glans for bruk i gang og kjøkken. Den er egnet på for eksempel puss, betong, sandsparklede flater, trefiber- og gipsplater, strie, tapet, vinyltapet og tidligere malte flater.Hefter godt og er meget godt egnet for reparasjonsmaling.Den lukter ubetydelig under påføring og tørking. Den gir en rund og myk struktur, tørker raskt og gulner ikke med tiden. Dekkevnen er meget god. Halvmatt.Vanntynnbart.Overmalingsbar etter 3 timer. Overflatetørr etter ca. 30 minutter. Forbruk 6-8 kvm/liter og behandling.

    Artikkelnr. 30117493
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.