Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling elegant vegg helmatt base-c 0,9l - beckers

Beckers
  • Produktinfo
  • Beckers Elegant Helmatt er en vanntynnbar lateksmaling av høy kvalitet for alle interiøroverflater, med unntak av trepanel. Den er velegnet til bruk på for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, gipsplater, vev/tapet og andre tidligere malte overflater, i f.eks. stue, gang og soverom. Malingen er lett å male med, har meget god dekkevne, tørker raskt og gir en slitesterk og avtørkbar overflate med fantastisk fargedybde. Den lukter ubetydelig under påføring og tørking. Klebefri etter ca. 30 minutter, kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.

    4 Glans

    Artikkelnr. 30117279
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.