Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gjøco sealer 0.75l

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 • Forsegler matte overflate
 • vannbestandig
 • Forsegler
 • Slitesterk

Fra 219,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

 • Produktinfo
 • Transparent akrylbasert matt behandling til forsegling av matte og/eller pigmenterte overflater for å forbedre slitestyrke, fargeavsmitting og vannbestandighet. Bruksområde: Gjøco Sealer er velegnet til bruk som toppstrøk over Gjøco Interiør Kalkmaling på overflater som kan bli utsatt for vannsøl og slitasje. Kan også brukes på andre malinger hvor det er problemer med fargeavsmitting og til å øke vannbestandighet. Er ikke beregnet til bruk på gulv.

  Artikkelnr. 51413581
 • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling! Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.