Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

gulvmaling tre a-base 0,9l

Beckers
  • Har høy kvalitet og gir et godt sluttresultat
  • Dekker godt
  • Skånsom mot både mennesker og miljø
  • Produktinfo
  • Har tregulvet begynt å se litt trist ut i det siste - mal det med Beckers Gulvmaling Tre. Gulvmaling Tre er en vanntynnbar gulvmaling med høy kvalitet for maling av tregulv innendørs. Malingen inneholder ingen sterke løsemidler og er derfor skånsom for såvel deg som miljøet. Malingen er enkel å påføre og gir et holdbart, dekkende sluttresultat. Klebefri etter ca. 4 time - kan overmales etter 8 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 46049386
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.