Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling mood durable wall 2,7l - beckers

Beckers
  • Dekker godt
  • Vakkert halvmatt resultat
  • Lett å stryke ut
  • Produktinfo
  • Ny farge på veggene kan gjøre underverker for hjemmet ditt. Beckers Mood Durable Wall er en vanntynnbar, halvmatt maling av høyeste kvalitet, til vegger innendørs. Malingen egner seg til både umalte og tidligere malte/tapetserte flater i de fleste rom, som f.eks. gang og kjøkken, takket være god vaskbarhet. Å male behøver ikke være vanskelig - med Mood Durable Wall får du en hurtigtørkende maling, som dekker godt og er enkel å styke ut. Klebefri etter ca. 30 minutter - kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.