Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

maling scotte 5 9l - beckers

Beckers
  • Lett å påføre og har gode dekkegenskaper
  • Svært god festeevne
  • Svært god festeevne

Fra 609,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Scotte 5 er en helmatt lateksmaling beregnet på vegger og tak innendørs, på underlag som puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, strie, spon- og gipsplater, vev og tidligere malte overflater. Meget velegnet til bruk på daghjem, barnehager, sykehus og andre miljøer som er allergiømfintlige. Lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Klebefri etter ca. 30 minutter og kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.