Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

panelgrunn 10l - beckers

Beckers
  • Alt i ett!
  • Mot kvistgjennomslag
  • Sperregrunn
  • Grunning og toppstrøk
  • Produktinfo
  • Beckers Panelgrunn er en vanntynnbar grunning og dekkmaling i ett - til trepanel innendørs. Produktet er effektivt mot gjennomslag av kvist, nikotin, sot og på vannskadede treflater. Panelgrunn kan overmales med de fleste vanntynnbare produktene til Beckers for vegger, tak, dører, list og paneler innendørs. Kvist, forsegling, grunn og dekkmaling i ett. Enklere blir det ikke. Klebefri etter ca. 2 timer - kan overmales etter 6 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.