Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

primer grunning tre&panel 2,7l

Beckers

Fra 589,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Dører, lister og paneler blir lekre når de er malt med maling til tre og panel. Enda finere blir det når dører, list og paneler grunnes. Beckers Primer Grunning Tre & Panel er en vanntynnbar grunning med meget høy kvalitet til paneler, lister, dører og møbler innendørs. Grunningen dekker godt og motvirker fargegjennomslag fra nytt tre. Bruk Primer Grunning Tre & Panel til det neste innendørsprosjektet for å sikre et vakkert og holdbart resultat. Klebefri etter ca. 4 timer - kan overmales etter ca. 8 timer. Forbruk: 8-10 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 56396234
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.