Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

primer grunning vegg 9l

Beckers
  • Meget god fylde
  • Høyeste kvalitet
  • Gir jevnt og dekkende sluttresultat
  • Lukter minimalt

Fra 1 090,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Beckers Primer Grunning Vegg er en helmatt grunnmaling av høy kvalitet som brukes til grunning av vegger og tak innendørs. Den er lett å male med og har meget god fylde. Grunnmalingen stopper sug i underlaget slik at dekkmalingen får en jevn glans. Primer Grunning Vegg fungerer på de fleste underlag som puss, sparkel, betong, plater av spon og gips, samt vev. Klebefri etter ca. 30 minutter, kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 4-7 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 55162444
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.