Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

scotte 3 takmaling s0502-y 10l

Beckers

Fra 559,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Mal taket med en skånsom maling av høy kvalitet. Scotte 3 er en helmatt takmaling som gir en overflate uten skjolder. Malingen brukes gjerne på malte eller umalte flater av sandsparkel, puss, betong, vev eller plater av spon, trefiber eller gips. Scotte 3 gulner ikke over tid, gir en jevn struktur, tørker raskt og kan overmales allerede etter ca. tre timer. Scotte 3 er uten organiske løsemidler og filmdannere, og passer derfor meget godt i barnehager, førskoler og sykehus og andre allergifølsomme miljøer. Den er dessuten ekstra skånsom fra et arbeidsmiljø-synspunkt. Klebefri etter ca. 30 minutter - kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 45699462
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.