Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

scotte grunn hvit 10l elliptisk

Beckers
  • Meget høy dekkevne
  • Stanser suging i underlaget
  • Luktsvak ved maling og tørking

Fra 619,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Scotte Grunn er en vanntynnbar grunning til vegger og tak innendørs. Den har meget god fylde og stanser suging i underlaget, og er godt egnet på murpuss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon- og gipsplater, vev/tapet og tidligere malte overflater. Siden den ikke inneholder organiske løsemidler og filmdannere kan den med fordel brukes i barnehager, skoler, sykehus og andre allergiømfintlige miljøer. Lukter ubetydelig ved maling og under tørking. Klebefri etter ca. 30 minutter - kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 4-7 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 53617438
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.