scotte gt-20 a-base 9l elliptisk

Beckers

 

Se hvilke produkter vi har i vår Sommerkampanje!

 

  • Produktinfo
  • Scotte GT-20 er en halvmatt akrylmaling som dekker ekstra godt. Gir en lav, myk struktur med god vaskbarhet. På grunn av sin svært gode heft på tidligere lateks-, alkyd- og oljemalingsbehandlede overflater, er den egnet til reparasjonsmaling. Benyttes hovedsakelig i kjøkken, våtrom, trappeoppganger og entreer. Den passer bra til for eksempel puss, betong, sandsparklede overflater, trefiber-, spon og gipsplater, vev/tapet og tidligere malte overflater. Lukter ubetydelig ved maling og under tørking, tørker raskt og gulner ikke ved aldring. Klebefri etter ca. 30 minutter - kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 54516083
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.