scotte gt-5 c-base 9l

Beckers

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


 

 

  • Ripesikker og vaskbar
  • Meget høy dekkevne
  • Velegnet som reparasjonsmaling

Fra 799,- Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Scotte GT-5 er en helmatt akrylmaling med ekstra høy dekkevne, beregnet for vegger og tak innendørs - der det stilles høye krav til vaskbarhet og slitestyrke. På grunn av sin meget gode hefteevne til tidligere malte overflater er den spesielt velegnet som reparasjonsmaling. Den passer også meget bra til ny- og ommaling av overflater av sandsparkel, puss, betong, trefiber, spon, og gipsplater samt vev/tapet osv. Malingen kan brukes i kjøkken, trappehus, korridorer etc. Klebefri etter ca. 30 minutter - kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 6-8 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 51197372
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.