Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

scotte l2 takmaling hvit 10l

Beckers

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

 

Se våre supertilbud - gjelder t.o.m 27. juni

 

 

Fra 349,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Scotte L2 er en helmatt takmaling som fortrinnsvis brukes på sandsparklede tak, men også på andre typer flater innendørs. Malingen har svært lav vekt, noe som ergonomisk er skånsomt for deg som er yrkesmaler. Malingen lukter lite ved påføring og tørking, og spruter minimalt med rulle - noe som gjør jobben enklere for deg. Klebefri etter ca. 30 minutter - kan overmales etter ca. 3 timer. Forbruk: 4-8 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 45995074
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.