Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

scotte r2 takmaling hvit 10l

Beckers

 

Vi har for tiden stor pågang på trelast og kan derfor ikke garantere riktig beholdning på trelast.
Det anbefales oppmøte i varehuset for riktig tilgjengelighet av trelast varer. Nettbutikken og varehuset kan ha avvikende lager grunnet pågående plukking.

  • Egnet for å male på de fleste overflater
  • Refleksfri
  • Helmatt
  • Vanntynnet takmaling

Fra 679,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Scotte R2 Tak er en refleksfri, helmatt og vanntynnet takmaling - egnet for å male på de fleste overflater. Egner seg spesielt for innendørs overflater med mye lys fra lav vinkel og risiko for underglans og skjolder. Brukes i for eksempel kjøkken, ganger og trapperom. Scotte er Beckers produkter for yrkesmalere. De har den rette følelsen og et meget høyt teknisk nivå, blant annet bra tørketider og god dekkevne. Overflatetørr etter ca. 30 minutter og overmalbar etter 3 timer. Forbruk: 6-8 m2/liter avhengig av behandlingsmetode og underlag.

    Artikkelnr. 51399301
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.