strukturmaling 3l

Beckers

Sjekk ut hvilke varer som er på kampanje her!


  • Gir et grovt, pusslignende utseende
  • Gulner ikke
  • Lukter minimalt ved påføring og tørking

Fra 339,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Fremhev veggene med murstruktur. Beckers Strukturmaling er en vanntynnbar, helmatt veggmaling til tak og vegger innendørs. Malingen gir et grovt, pusslignende utseende. Kan benyttes på puss, betong og sandsparklede overflater - for eksempel i hjemmemiljøer som fondvegg i dagligrom, ganger og stuer, såvel som på peiser og i offentlige lokaler, restauranter og hoteller. Ubetydelig lukt ved maling og tørking. Man kan utføre forskjellige mønstervariasjoner med f.eks. pensel, malerull, kalkbørste eller tannsparkel. Klebefri etter ca. 2 timer - kan overmales etter 16 timer. Forbruk: 1-2,5 m2 pr. liter pr. strøk.

    Artikkelnr. 40491672
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.