Velg butikk

Få oppdaterte priser, sortiment og åpningstider for din lokale Byggmakker. Hvis du vil at vi skal velge butikk for deg må du tillate 'lokasjon' i popupen.

våtromsgrunn tonet 10l

Beckers

Fra 1 549,-

Velg butikk for å se prisen i ditt varehus

  • Produktinfo
  • Det kan være krevende å pusse opp badet, og det krever nøyaktighet og gode produkter. Beckers Våtromsgrunn er grunning til vanntette og slitesterke overflater i rom som er utsatt for fukt, som dusj-, bad- og vaskerom. Våtromsgrunn, sammen med Våtromsmaling, er en del av Beckers malingsystem som er godkjent av Malerbransjens Våtromskontroll for bruk i våtrom. Malingen brukes til forliming (fortynnet 1:1 med vann), liming og grunning av vev på gipsplater, puss og betong. Mal med Beckers våtromsystem for å få et tett lag som beskytter mot vann og fuktighet utenfra. Klebefri etter ca. 3 timer - kan overmales etter 3-6 timer. Forbruk: 7 m2 pr. liter ved liming av vev/duk/tapet og 4 m2 pr. liter ved grunnning.

    Artikkelnr. 30233472
  • Dokumenter
Dette er fargetrendene i 2020 Byggmakker

Dette er fargetrendene i 2020

13.09.2019

Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun! Fargekartet for 2020 byr også på en matt og vakker bonusnyhet.

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg  Byggmakker

Slik gjør du rommene større, uten å rive en eneste vegg

10.09.2019

Drømmer du om et hjem med store rom, masse lys og god takhøyde? Du kan jukse deg til romfølelse med noen veldig enkle grep.

Ta sjansen på maling!  Byggmakker

Ta sjansen på maling!

22.03.2018

Det er mange oppussingsoppgaver som bør settes bort til profesjonelle fagfolk, men malejobbene er en av de vanligste oppussingsoppgavene vi utfører selv.